Dette #1 spillforandrende hjemmemiddelet forvandler dine tørre, sprukne føtter til babymyke

image 2022-03-02

Ikke overse tørre, sprukne hæler, siden du over tid kan utvikle dypere sprekker, noe som øker risikoen for infeksjon.

image

Det er lett å glemme å være spesielt oppmerksom på hælene på føttene. Hvis det ikke er nok fuktighet i hælene på føttene våre - kan de lett sprekke.

Du kan være utsatt for sprukne føtter hvis du ofte er dehydrert, tar veldig varme dusjer eller skrubber føttene for mye.

Heldigvis er det noen hjemmemedisiner du kan prøve hvis du opplever problemer med sprukne hæler.

image

Hva MÅ du huske på før du prøver noen hjemmemedisiner?

Målet er å fjerne den gamle, døde huden, men la det sunne laget være intakt for å beskytte [mot] infeksjon. Men noen rettsmidler kan ta mye tid før du ser resultatet. Noen kan til og med skade føttene dine.

Mange hudleger forklarer at "sprukne hæler oppstår når du har en forstyrrelse av hudbarrieren din"

- Peeling og syre. Fuktighetskremer med eksfoliering, som urea og salisylsyre, kan brukes til føttene dine. Det vil også bidra til å forhindre hælsprekker. Hvis du bestemmer deg for å bruke dette middelet, husk at det vil ta mye tid, penger og tålmodighet før resultatet er synlig. Noen produsenter av kosmetikk bruker for mye syre, så husk at syre og eksfoliering kan skade føttene dine.

- Fotfil. En annen metode for å fjerne døde lag av føttene ved hjelp av en fil. Dessverre kan noen av dem gjøre mer skade enn nytte, spesielt hvis du bruker en "fotfil som ser ut som en ostehøvel". Derfor, hvis filen har skarpe tenner, risikerer den å kutte, skrape eller til og med fjern laget som beskytter føttene dine.

Hvilket hjemmemiddel er det beste?

Alle disse metodene beskrevet ovenfor virker ved første øyekast så uskyldige, men vær forsiktig og vær oppmerksom på hva du bruker for føttene dine. Noen rettsmidler kan forårsake mer skade, koste mye penger og er ikke så trygge å bruke. MEN det er én innovativ metode som bidrar til å beskytte føttene dine mot infeksjoner og gjør de tørre, sprukne føttene dine til babymyke. Den heter Melzu

Hvorfor blir alle gale av Melzu?

image

Melzu fotpeeling maske herder tørre, sprukne føtter på 6 dager. Dette hjemmemiddelet sparer tid og over $1000 per år. Masker er helt smertefrie og uanstrengte: du bare tar på posene og venter. Den eksfolierer og hydrerer huden samt fjerner misfargede, døde hudlag samtidig som den avslører babymyke føtter under.

Det er mange masker, men vær oppmerksom på denne.

Hvorfor er denne fotpeelingsmasken så spesiell?

Melzu fotmaske returnerer føttene til fordums prakt ved å fjerne lagene med unødvendige døde hudceller som faktisk er farlige for føttene.

Deretter bryter den ned de døde hudcellene og får dem til å falle av. Det er derfor den døde huden begynner å flasse i løpet av et par dager.

Når peelingen begynner, vil du kunne fjerne ark med døde hudceller!

image

Synlig glattet, rosa og så myk.

Ved å bruke Melzu Fotmaske vil du kunne bli kvitt:

Grov, fortykket død hud;

Liktorn;

Dårlig fotlukt;

Sprukne hæler;

Fotsopp (soppinfeksjon);

Tørre sprukne føtter;

Din gamle hud vil uanstrengt begynne å flasse av. Akkurat som en slange!

image

Du vil bli overrasket over hvor fantastiske føttene dine ser ut etterpå. Du vil spare mye penger på å unngå skjønnhetssalonger!

image

Melzu Fotpeelmasken vil hjelpe deg med å løse alle de store fotpleieproblemene dine.

Testet og bevist. Melzu Fotmasker har gått gjennom omfattende testing for å sikre at de er trygge og effektive.

Naturlige essenser som fukter dypt. Så du kan være rolig og vite at du ikke legger noe utrygt på kroppen din! Med rose og lavendel, Melzu Foot Masks fukter og forynger huden din dypt, og hjelper til med å lindre sprekker, tørrhet og misfarging.

Smertefri peeling. Ved å bruke fortynnede syrer som er trygge for huden, oppstår en skånsom peeling. Død hud brytes ned for å etterlate ny, frisk og hydrert hud.

Fjerner sprukne hæler, hard hud. Hård hud kan være utrolig smertefullt og ubehagelig. En helt naturlig formel blir kvitt det innen 6-10 dager.

Dårlig lukt. Den trenger inn i de dypere nivåene av huden din.

Det sparer deg for tid og penger – Si farvel til dyre pedikyr og tidkrevende turer til spa.

I en begrenset periode er Melzu Fotpeelingsmaske tilgjengelig med en 50 % off-reduksjon.

image Du får 50 % OFF i rabatt hvis du bestiller nå »
Raska på – begrenset utvalg

Tilbakemelding fra kunder

Angela Peterson, 41,
"Hvem trenger pedikyr når du kan ha myke føtter hjemme?!? Dette produktet var så enkelt å bruke og jeg kunne ikke tro hvor myke føttene mine føles nå dager etter å ha brukt dette."
Sjekk tilgjengelighet