Leveringsinformasjon

Hvis du har mottatt et leveringsvarsel, men forsendelsen din ikke har kommet ennå, kan du sjekke ditt lokale postkontor. Pakken kan ha blitt feilbehandlet av dine lokale posttjenester.

Kundestøtte

FAQ

Vanlige spørsmål

Med naturlige ingredienser vil ‪Melzu‬ masker fjerne død hud fra føttene dine innen 6–10 dager. Fotmasken lindrer mange uønskede tilstander og symptomer som tørr hud, død hud, hard hud og misfarging.

Ja! Det er nettopp dette som er så fantastisk med ‪Melzu‬ fotmasker! Etter bare noen få dager vil den tørre, døde huden på føttene dine begynne å løsne, slik at du forsiktig kan dra den av, akkurat som en slange som skifter skinn! Det er ekkelt, men veldig tilfredsstillende! Stol på oss!

Det er viktig at du leser instruksjonene nøye og bruker ‪Melzu‬ fotmasker på en nøyaktig og korrekt måte. Hvis du prøver å dra av huden din for tidlig, kan det skade og forårsake sår på de følsomme områdene på føttene. Men hvis du bruker ‪Melzu‬ fotmaske akkurat som instruksjonene sier, vil det ikke skade i det hele tatt, og du vil føle deg vakker og superfornøyd.

Effekt og fordeler
 • Reduserer træler
 • Behandler sprukne hæler
 • Fjerner uønsket død hud (peeling effekt)
 • Enkel å bruke
 • Avslappende behandling: ingen sliping og skrubbing.
Volum Ca. 40 ml / par (1,4 fl.oz)
Produktstørrelse Lengde: 190 mm
Bredde: 130 mm
melzu_pcg
Ingredienser
 • Vann
 • Glyserol
 • Melkesyre
 • Natriumdodecylbenzensulfonat
 • Alkohol
 • Melaleuca Alternifolia (Te-tre) bladolje
 • Eplesyre
 • Sitronsyre
 • Hydrolysert kollagen
 • Hydrogenert lakserolje
 • Trietanolamin
 • Lavandula Angustifolia (lavendel) olje
 • Appelsinolje
Hudtyper Passer til forskjellige hudtyper
Produktets levealder 3 år

Vennligst følg disse instruksjonene:

 1. Vask og tørk føttene dine, åpne opp pakken og ta ut fotmaskene.
 2. Ta maskene på slik at de dekker hele foten. Bruk den klebrige papirbiten for å feste den til ankelen (du kan ha dem på mens du går med sokker på)
 3. Ta av fotmasken etter 60 minutter. Masser det resterende produktet fra masken inn i føttene.
 4. Vask føttene med rent vann. Bruk fotmaskene i 6–10 dager og se den døde huden flasse av føttene dine.
Nyt den nye og friske huden din!

Etter at du har brukt dem, vil du etter 6–10 dager begynne å se død hud falle fra føttene dine. Etter at den døde huden fjernes, vil du begynne å se myk og frisk hud som ikke lenger klør, er ubehagelig og grov.

Hvor lang tid det tar før man ser resultater varierer fra person til person. Noen mennesker vil begynne å se den døde huden flasse av føttene i løpet av noen dager, mens for andre kan det ta noen uker.

Ja, spesialister innen hudpleie har utviklet ‪Melzu‬ fotmasker med velprøvde ingredienser. Dette gir deg utmerket pleie for føttene dine.

Det tar fra noen dager til noen uker før føttene begynner å flasse og til ny hud blir synlig. En gang i måneden bør være maks for bruk, og mange opplever at de kan ha lengre mellomrom, avhengig av hastigheten på celleomsetningen og hvor sta eller tørre føttene vanligvis blir.

Peeling av føttene er trygt for de fleste. Men du bør ikke bruke peeling hvis du har åpne sår på foten eller til og med et lite skrubbsår. Syren fra fotmasken vil trenge inn i sprekker og være ganske smertefull, du kan også øke risikoen for å utvikle en infeksjon. Du bør heller ikke bruke disse hvis du er diabetiker eller gravid, med mindre du avklarer det med legen din først.

‪Melzu‬ fotmaske er en fin måte å gjøre føttene myke og friske på til en spesiell date, et bryllup, en ferie eller en annen anledning. For best resultat, bruk masken 10 dager før hendelsen for å sikre at du har begge bena godt plantet!

Absolutt! Den unike blandingen av ingredienser i ‪Melzu‬ fotmaske vil trenge dypt inn i huden på føttene dine, og fokusere direkte på de tørre og skadede områdene. På bare noen få dager kan vi forsikre deg om at du vil bli overrasket når den ekle slangeaktige huden på føttene dine begynner å flasse av. Det kan være ekkelt, men vi er sikre på at du vil elske den myke smidige huden som ligger under.

Nei. Ikke bruk ‪Melzu‬ fotmaske i ansiktet eller på hendene. Dette er fordi huden i ansiktet og på hendene er mye mer delikat enn huden på føttene. Ingrediensene er kun ment for foten, og peelingeffekten vil være for sterk for ansiktet og hendene.

Denne masken bruker en unik blanding av naturlige ingredienser til å skånsomt fjerne død og tørr hud fra føttene dine. Etter noen få dager vil du se at den skadede huden på føttene dine vil begynne å løsne og avdekke mykere, sunnere hud. I tillegg vil den beroligende duften av lavendel hjelpe deg med å bli kvitt ubehagelig lukt, og bidra til at stresset fra hverdagen reduseres.

Melzu Foot Peel Mask bruker naturlige ingredienser, som rose og lavendel, til å fjerne død hud og gi føttene dine mye fuktighet og hydrering. Den er skånsom å bruke og kan bidra til å lindre hard hud, liktorner, sprukket hud og tørre, flassende føtter.

Melzu Foot Peel bruker den beroligende duften av lavendel til å bidra med å fjerne ubehagelig fotlukt, og etterlater føttene dine med en søt blomsterduft. Lavendel er også kjent for sine beroligende egenskaper, som bidrar til å redusere stress og gjør fotpeeling til en avslappende spaopplevelse.

Melzu Foot Peel Mask er ekstremt skånsom og begynner å jobbe under overflaten umiddelbart. Hvis du er tålmodig vil du se resultater etter bare noen få dager. Du vil se det fullstendige resultatet innen et par uker, når den døde huden på føttene dine flasser av som et slangeskinn.

Melzu Foot Peel Mask er ekstremt pålitelig. Det er en trygg og effektiv metode for å få myke og glatte føtter i løpet av noen få dager. Det vil i tillegg spare deg for både tid og penger, og du vil aldri mer trenge en pedikyr!

Melzu Foot Peel er ekstremt lett å bruke! Du trenger bare å plassere rene, tørre føtter i masken og passe på at hele foten er dekket. Deretter kan du lene deg tilbake og slappe av i en time mens den beroligende masken penetrerer dypt inn i de slitne føttene dine. Deretter fjerner du masken, vasker føttene, og venter! Innen et par uker vil føttene dine forandre seg når død hud flasser av og etterlater føttene dine mykere enn noensinne!

Melzu Foot Peel er ekstremt skånsom og vil ikke gjøre vondt i det hele tatt når den brukes som instruert. Sakte men sikkert kvitter den seg med død og tørr hud, og etterlater huden under silkemyk. Du må bare passe på at du ikke drar av huden før den er klar. Det kan gjøre vondt hvis du drar i huden din. La naturen gå sin gang og la huden falle av når den er klar.

Melzu Pumice Stone fungerer ved å ta i bruk kraften fra vulkansk lava. Disse tøffe vulkanske steinene sliper forsiktig bort død hud fra føttene og etterlater den sunne huden urørt. Med jevnlig bruk, vil Melzu Pumice Stone sørge for at føttene dine holder seg myke og glatte, og forhindre hard hud og andre fotproblemer i fremtiden.

Ettersom denne pimpsteinen er laget av tøff, naturlig vulkansk stein, er den ekstremt effektiv og pålitelig. Med en forsiktig slipebevegelse kan du fjerne alle tegn på død hud, og avdekke den sunne, mykere huden som ligger under.

Dersom du sliter med tørr hud, hard hud, liktorner eller oppbygging av død hud på føttene, kan Melzu Pumice Stone hjelpe.

Denne steinen er laget av naturlig vulkansk stein. Denne lette og luftige lavasteinen er perfekt for å bli kvitt den døde, tørre huden fra føttene dine.

Melzu Pumice Stone er ekstremt trygg å bruke. Ved å bruke forsiktige slipebevegelser vil man kun fjerne den døde, tørre huden på føttene, og etterlate den sunne huden urørt. Den har ingen sterke kjemikalier eller tilsetningsstoffer, som gjør den trygg til daglig bruk for hele familien.

Du kan sjekke din ordrestatus ved å skrive inn e-postadressen du brukte for bestillingen og/eller sporingsnummeret ditt her: https://melzuofficial.com/tracking

Det kan være flere årsaker til hvorfor du ikke har mottatt din ordrebekreftelse:

 • Det kan hende du har tastet inn e-postadressen din feil.
 • Sjekk søppelpost eller spam mappe. Det er mulig at ordrebekreftelsen er filtrert som spam.
 • Bestillingsprosessen er kanskje ikke fullført riktig.

Hvis du har utelukket alt det ovennevnte og ikke har mottatt en e-post fra oss etter bestillingen, kan du gjerne kontakte vår kundeservice via kontaktskjemaet du finner nedenfor. Som emne, bruk alternativet: «Har ikke mottatt ordrebekreftelse». Vårt dedikerte medarbeidere i kundeservice vil da sjekke om bestillingen din har kommet gjennom eller ikke.

Så lenge bestillingen din ikke har forlatt vårt lager, kan vi fortsatt endre og korrigere leveringsadressen din. Ta kontakt med kundeservice via kontaktskjemaet du finner nedenfor ved å bruke emnet «Adresseendring». Leveringsadressen din blir deretter justert. Når bestillingen din har forlatt lageret vårt, kan vi ikke lenger endre leveringsadressen.

Hvis du ønsker å avbryte bestillingen, kontakt vår kundeservice så snart som mulig. Hvis bestillingen ikke har nådd fullføringsfasen, er det mulig at vi fremdeles kan endre eller avbryte den.

Vær imidlertid oppmerksom på at vi ofte ikke klarer å gjøre disse endringene. Dette da vi vanligvis har bestillingen din ferdig pakket og klar for forsending innen 24 timer etter at ordren ble plassert.

Så lenge bestillingen din ikke har blitt videreført til logistikkpartnerne våre, kan vi kansellere den og gi deg tilbakebetaling. Vennligst bruk kontaktskjemaet vårt med emneknagg «Kansellering av bestillingen min» og gi oss ordrenummeret ditt. Etter dette kan du simpelthen bare bestille på nytt og endre på egenhånd.

Din faktura ble sendt til e-postadressen du oppga i bestillingsinformasjonen din. Hvis du ikke har mottatt den, kan du kontakte vår kundeservice på: support@melzuofficial.com

Bearbeidingstiden for bestillinger er 1-2 virkedager. Etter det er leveringstidene som følger:

Forventede leveringstider / land i virkedager:

United States
8-12 d.
Germany
10-14 d.
Sweden
10-14 d.
Austria
10-14 d.
Canada
12-18 d.
France
10-14 d.
Italy
10-14 d.
Spain
10-14 d.
Switzerland
12-15 d.
United Kingdom
8-12 d.
Norway
10-14 d.
Colombia
12-18 d.
Netherlands
8-12 d.
Poland
8-12 d.
Belgium
10-14 d.
Brazil
12-18 d.
Finland
10-14 d.
Argentina
12-18 d.
Czech Republic
10-14 d.
Romania
10-14 d.
Mexico
8-12 d.
Slovakia
10-14 d.
Denmark
10-14 d.
Ireland
12-15 d.
Hungary
10-14 d.
Australia
10-14 d.
Greece
10-14 d.
Portugal
12-18 d.
Bulgaria
10-14 d.
Croatia
10-14 d.
Luxembourg
10-14 d.
South Africa
12-18 d.
Thailand
10-14 d.
New Zealand
10-14 d.
Cyprus
10-14 d.
Latvia
12-18 d.
South Korea
5-8 d.
Turkey
10-14 d.
Estonia
12-18 d.
Ukraine
10-14 d.
Malaysia
10-14 d.
Malta
10-14 d.
Liechtenstein
12-18 d.
Japan
10-14 d.
United States 8-12 d.
Germany 10-14 d.
Sweden 10-14 d.
Austria 10-14 d.
Canada 12-18 d.
France 10-14 d.
Italy 10-14 d.
Spain 10-14 d.
Switzerland 12-15 d.
United Kingdom 8-12 d.
Norway 10-14 d.
Colombia 12-18 d.
Netherlands 8-12 d.
Poland 8-12 d.
Belgium 10-14 d.
Brazil 12-18 d.
Finland 10-14 d.
Argentina 12-18 d.
Czech Republic 10-14 d.
Romania 10-14 d.
Mexico 8-12 d.
Slovakia 10-14 d.
Denmark 10-14 d.
Ireland 12-15 d.
Hungary 10-14 d.
Australia 10-14 d.
Greece 10-14 d.
Portugal 12-18 d.
Bulgaria 10-14 d.
Croatia 10-14 d.
Luxembourg 10-14 d.
South Africa 12-18 d.
Thailand 10-14 d.
New Zealand 10-14 d.
Cyprus 10-14 d.
Latvia 12-18 d.
South Korea 5-8 d.
Turkey 10-14 d.
Estonia 12-18 d.
Ukraine 10-14 d.
Malaysia 10-14 d.
Malta 10-14 d.
Liechtenstein 12-18 d.
Japan 10-14 d.

Vær oppmerksom på at denne tiden kan variere ved høytider eller lansering av produkter med begrenset opplag. Takk for din tålmodighet.

**Ansvarsfraskrivelse: den nåværende COVID-19-pandemien har forstyrret logistikknettverket, noe som har påvirket leveringstiden. Som et resultat kan estimerte leveringstider for noen varer for øyeblikket være lengre enn vanlig.**

Vennligst les vår Retningslinjer for frakt for mer informasjon.

Vennligst følg disse instruksjonene:

 1. Du kan enten kopiere ditt:
  • ordrenummer
  • sporingsnummer eller
  • E-postadresse.
 2. Åpne sporingsside
 3. Lim inn en av informasjonene nevnt ovenfor i det angitte feltet på siden og trykk på «track.»
 4. Du kan nå spore og finne informasjon om din pakke.

Fraktkostnad på Melzu er kr 53,00

Innen 30 dager fra leveringsdatoen for bestillingen din (bestemmes av sporingsnummeret) kan enhver kunde som ikke er fornøyd returnere produktet for refusjon eller erstatning. Kontakt vår kundeservice for å forklare hvorfor du vil returnere produktet, slik at de ditt kan sende deg ytterligere instruksjoner:

[email protected]

Vær oppmerksom på at et returgebyr på 15% vil påløpe alle kunder som bruker angreretten sin. Returkostnader må dekkes av kunden, og eventuelle relaterte gebyrer vil ikke bli kompensert av oss.

Les mer om våre retningslinjer for retur her: Retningslinjer for retur

Vi vil tilbakebetale for det returnerte produktet innen 14 dager etter vi har mottatt produktet på vår returadresse. Vær imidlertid oppmerksom på at vi kun aksepterer det returnerte produktet hvis det ikke ble brukt, ikke har blitt skadet og har blitt sendt tilbake til oss i originalemballasjen. Det kan ta opptil fem dager før du får din refusjon overført til bankkonto etter at den har blitt sendt av oss.

STEG 1. Se etter bestillingsbekreftelsen i e-posten din

STEG 2. Fyll inn “Bestillingsnummer” feltet ovenfor med bekreftelsesnummeret ditt.


Hvis du ikke finner en løsning ved å lese vår liste med vanlige spørsmål, kan du kontakte oss via skjemaet nedenfor.


Kontakt oss

Kontakt oss

Tel.: +1 (443) 214-3192